Gardameer

Gardameer: eigen ligweide
Camping du Parc aan het Gardameer ligt in Lazise aan de oostkant van het Gardameer, volgens velen het mooiste meer van Italië. Hier geniet u van een heerlijke vakantie, omringd door natuurschoon. Het Gardameer is dan ook een zeer geliefde vakantiebestemming van veel Nederlanders. Het kampeerterrein heeft een eigen ligweide direct aan het Gardameer.

Watersportparadijs
In en rond de omgeving van het Gardameer is van alles te zien en te doen. Watersport staat uiteraard centraal: zwemmen, kanoën, windsurfen en wakeboarden zijn het meest geliefd. Voor gecertificeerde duikers zijn er diverse duikcentra. Wie liever geen nat pak haalt, kiest voor een boottochtje op het meer.

Pretpark Gardaland vlakbij
Op slechts tien minuten rijden van de camping en het Gardameer vindt u het pretpark Gardaland. Dit is het grootste en spectaculairste pretpark van Italië. Gardaland kent vier thema’s met bijbehorende attracties. Het is dan ook een aanrader om hier een bezoek aan te brengen. Hier beleeft u, samen met uw kinderen, een onvergetelijke dag!

De natuur rond het Gardameer ontdekken
De natuur rondom het Gardameer is werkelijk prachtig. Bezoek één van de natuurparken voor een educatief uitstapje, bijvoorbeeld in het natuurpark van Lessinia. Ook het dierenpark Natura Viva, met een faunapark en een safaripark, is een uitstapje waard.

Kijk voor meer informatie over het Gardameer op Gardameer-nu.