Lazise

Lazise: mondaine plaats
Camping du Parc (Italië) ligt op een halve kilometer afstand van Lazise. Dit is een sfeervol plaatsje dat populair bij vakantiegangers is. In dit gezellige dorpje vindt u leuke winkels, restaurants, cafeetjes en een jachthaven. Tijdens uw verblijf op Camping du Parc is een bezoek aan Lazise een aanrader.

Niemand verveelt zich in Lazise
Lazise is een zeer geschikte bestemming voor een familievakantie, omdat hier voor kinderen veel te beleven valt. Het Gardameer, dat garant staat voor dagelijks waterplezier, is natuurlijk één van die attracties. Verder ligt deze plaats in de buurt van allerlei pretparken en waterparken, zoals Canevaworld, Gardaland en Aqua Paradise Park. Canevaworld, één van de grootste pretparken van Italië, ligt op slechts twee kilometer afstand van Lazise!

Flaneren en ijs eten
Lazise komt vooral ’s avonds tot leven. Wij raden u aan om een wandeling te maken over Lungo-Lago, de sfeervolle boulevard van Lazise, direct aan het Gardameer. Strijk neer op één van de terrasjes en geniet van een heerlijk Italiaans ijsje.

Veel middeleeuwse bouwwerken
In Lazise staan nog veel middeleeuwse bouwwerken overeind, zoals de stadsmuur met drie stadspoorten en kantelen. Een andere bezienswaardigheid in Lazise is de Scaligeri-burcht met steile muren en zes torens.